Palvelumme

Ammattitaitoinen ja tyylitajuinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan Sinua aina parhaalla mahdollisella tavalla, kaikkiin näköösi liittyvissä asioissa. Tulethan keskustelemaan, kuinka takaamme Sinulle parhaan näkömukavuuden eri elämäntilanteissasi.

Meille on mahdollista varata myös yksityisaika näöntarkastukseen tai kehysten sovitukseen. Varaamme liikkeemme vain sinun käyttöösi sovituksen ajaksi. Varauksen voit tehdä WhatsApp numerosta 0440 776387, tai info@sankarilli.fi.

Huolehdimme siitä, että voit asioida liikkeessämme turvallisesti. Henkilökuntamme käyttää maskia kaikissa tilanteissa, huolehdimme turvaväleistä, ja tarjoamme tarvittaessa maskin myös Sinulle ja seurueellesi. Puhdistamme jokaisen kehyksen huolellisesti jokaisen sovituksen jälkeen.

Tarjoamme myös helpon ratkaisun asiakkaille, jotka haluavat ainoastaan päivittää uudet linssit entiseen, meiltä hankittuun kehykseen, sillä entisten silmälasien malli-ja mittatiedot ovat tallessa tietokannassamme. Sinun tarvitsee vain toimittaa kehys liikkeeseemme linssien hiontaan, kun linssit ovat valmistuneet. Kysy lisää!

Palvelumme kattavat mm.

– optikon näöntutkimukset, ja silmälasien valmistukset, mukaan lukien linssien hionta ja kehyksen taivutus.
– silmälasien tilaukset omalla silmälääkärin reseptillä. Voimassa olevasta silmälääkärin reseptistä saat aina lisähyvityksen silmälasiesi kokonaishinnasta.
– silmälasien huolto ja korjaukset, myös niin sanottujen silikonisten korotusnenätyynyjen asennukset saman päivän aikana.
– linssitykset omiin, käytössä oleviin kehyksiin. Pelkkä linssien uusinta -40% normaalista linssien hinnasta.
– piilolasikontrollit ja -vaihdot.
– silmänpaineenmittaukset.