Historia

Sankarilli

Sankarilli on tammikuussa 1995 Tiina Sulén-Tannisen sekä Esa Tannisen yhdessä perustama optikkoliike. Tiina on toiminut optikkona Sankarillissa alusta alkaen ja Esa taas taustavoimana, sillä Esan oma osaaminen leipurina ja toisen polven yrittäjänä on keskittynyt Kotileipomo Tanniset Oy:öön. Yrittäjäperheessä olemme kuitenkin aina yhdessä jakaneet yrittämisen ylä- ja alamäet.

Tyylitietoisena ammattilaisena Sankarillin liikkeen ulkoasu, sisustus ja ikkunasomistukset ovat kaikki olleet aina viimeistä silausta myöten omaa käsialaamme. Olemme aina pitäneet Sankarillin kodikasta sisustusta ja persoonallisia ikkunasomistuksia käyntikorttinamme. Sankarillin ehkä hauskaltakin kuulostava nimi sai alkunsa yhteistuumin saunanlauteilta.

Sankarillin liikepaikkana toimi ensimmäiset 21 vuotta entinen Kestilän liiketalo Yliopistonkadulla.

Muutto uusiin toimitiloihin

Pitkän harkinnan jälkeen muutimme liikkeemme toukokuussa 2016 ydinkeskustaan vastaremontoituun liiketilaan Eerikinkadulle, Wiklundia vastapäätä. Muuttomme onnistui hyvin, ja uusi liiketila on nopeasti muodostunut ”kodiksemme”. Asiakkaidemme mukaan olemme Turun tyylikkäin optikkoliike.

Kehyshyllymme ovat paimiolaisen puusepän käsialaa, varta vasten Sankarilliin teetetyt. Samat hyllyt ovat palvelleet liikkeessämme alusta lähtien, ja ne muutettiin mukaan Yliopistonkadulta Eerikinkadulle. Uusissa tiloissamme olemme pyrkineet säilyttämään ”vanhan” Sankarillin hengen, mutta kuitenkin päivittämällä ilmeemme tähän päivään.

Tervetuloa viihtymään ketjuun kuulumattomaan,  sankarilliseen, aina yksityiseen optikkoliikkeeseen!

Nuori yrittäjäpariskunta Tiina ja Esa Sankarillin avajaispäivänä tammikuussa -95.
Perhe moikkaamassa äitiä avajaisviikolla tammikuussa -95. Kuvassa Tiina, Esa, Tytti ja Eetu.
Uudet liiketilat Eerikinkadulla Wiklundia vastapäätä.