Palvelumme

Ammattitaitoinen ja tyylitajuinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan Sinua aina parhaalla mahdollisella tavalla, kaikkiin näköösi liittyvissä asioissa. Tulethan keskustelemaan, kuinka takaamme Sinulle parhaan näkömukavuuden eri elämäntilanteissasi.

Tarjoamme myös helpon ratkaisun asiakkaille, jotka haluavat ainoastaan päivittää uudet linssit entiseen, meiltä hankittuun kehykseen, sillä entisten silmälasien malli-ja mittatiedot ovat tallessa tietokannassamme. Sinun tarvitsee vain toimittaa kehys liikkeeseemme linssien hiontaan, kun linssit ovat valmistuneet. Kysy lisää!

Palvelumme kattavat mm.

– optikon näöntutkimukset, ja silmälasien valmistukset, mukaan lukien linssien hionta ja kehyksen taivutus.
– silmälasien tilaukset omalla silmälääkärin reseptillä.
– silmälasien huolto ja korjaukset, myös niin sanottujen silikonisten korotusnenätyynyjen asennukset saman päivän aikana.
– linssitykset omiin, käytössä oleviin kehyksiin. Pelkkä linssien uusinta -40% normaalista linssien hinnasta.
– piilolasikontrollit ja -vaihdot.
– silmänpaineenmittaukset

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä?  Optiikka-tilillä saat jopa 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. 

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike. Saat ostovahvistuksen sähköpostiisi sopimuksen teon yhteydessä, muistathan tarkistaa myös roskapostisi.

Tee Resursin luottohakemus  tästä . Voit hakea luottoa myös tekstaamalla ”OPTIIKKA-TILI” numeroon 18311. Saat paluuviestinä ohjeet luoton hakemiseen.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • Saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Tili on jatkuva eli voit käyttää sitä myös tulevia ostoksia varten

Maksuvaihtoehdot

Kulut

30-60 pv

6 kk

12 kk

48 kk

Vuosikorko

0 %

0 %

12,90 %

19,90 %

Käsittelymaksu/kk

0 %

0 €

4,90 €

4,90 €

Esimerkkiostos: 1 000 €, 6 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 0 €. todellinen vuosikorko: 0 %. Luoton kustannukset: 0 €. Maksettava yhteensä: 1 000 €. Osamaksuerä/kk: 166,67 €, 6 erää. Optiikka-tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2 000 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resurs Bankin Omille sivuille.

Askarruttaako jokin?

Ota yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308